Szállítási információk

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Az oldalon található ajánlatok tárgyát képező termékeket az Ön által kiválasztott szállítási módon, a megrendeléstől számított 2-4 napon belül kiszállítjuk. Azért 2-4 munkanapon belül, mert előfordulhat, hogy logisztikai és költséghatékonysági okokból várakoztathatják a csomagot a depóban. Tapasztalataink alapján, a legtöbb esetben azonban 3 munkanapon belül még így is oda szokott érni a csomag.

A logisztikai partnerünk esetleges késedelmes szállításáért felelősséget nem tudunk vállalni. A csomagot kérheti a munkahelyére, vagy az otthoni címre, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adjon meg, ahol biztosan megtalálja Önt a futárunk, ha 9:00 és 17:00 óra között viszi a terméket. Amennyiben utánvétes fizetést választ, abban az esetben mindenképpen gondoskodjon arról, hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg, készpénzben. Rendeléskor megadhatja a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközik a szállítás kapcsán, kérem hívja a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphat pontos információkat.

Gondosan becsomagoljuk a termékeit, majd pedig átadjuk az MPL futárszolgálatnak. Minden esetben az MPL  szállítja majd ki házhoz. A szállítás költsége 2490 Ft.

 

KÉSZPÉNZES FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉTELES FIZETÉS)

Rendelése ellenértékét a kiszállítást végző MPL futárnak fizeti ki, készpénzben. Ekkor egy olyan elismervényt kap majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. A számlát a szállítást megelőző napokban küldjük ki a rendelésnél megadott email címre. 

 

PAYLIKE FIZETÉS

Amennyiben ezt az opciót választja, a fizetésed a PAYLIKE nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa,  Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a rendelése ellenértékét.

 

 

HÉTVÉGE

Hétvégén logisztikai partnereink nem szállítanak ki. Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmét, hogy ha a rendelési folyamat esetleg a hét végére (péntek) zárul le, és pénteken tud megtörténni a csomag feladása, akkor bármelyik szállítási módot is választja, csomagja akkor is legkésőbb a következő hét elején (szállítási módtól függően) kerül kiszállításra. Kérjük, hogy rendelése leadásakor ezt mindenképpen vegye figyelembe!

 

TOVÁBBI KÉRDÉSE VAN?

Keressen minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

E-mailben: info@mandalakepek.hu

Telefonon: +36-20/262-3311